Jump to content

AMIKO MULTITRACKER 2


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

 

AMIKO MULTITRACKER 2

 

Διαθέσιμο από την Astra Sat το δημοφιλές Multitracker 2 της Amiko. Πρόκειται για ένα ψηφιακό όργανο χειρός που υποστηρίζει όλα τα πρότυπα εκπομπής, καθώς μπορεί να δώσει μετρήσεις για DVB-S/S2/T/T2/C σήματα. Διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη ανάλυσης 320x240px με έλεγχο οπίσθιου φωτισμού. Έχει δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού γωνίας ανύψωσης του κατόπτρου, σύμφωνα με τις γεωγραφικές συντεταγμένες που εισάγει ο χρήστης και υποστηρίζει λειτουργία Satellite Locator για τον εντοπισμό του δορυφόρου που βοηθάει στον αρχικό προσανατολισμό του κατόπτρου. Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα και παράγει ηχητική ειδοποίηση στον εντοπισμό του δορυφορικού σήματος. Δίνει τιμές έντασης, ποιότητας, στάθμης, C/N, BER, SNR, CBER με μπάρες έντασης και ποιότητας σήματος, ενώ εμφανίζει ανάλυση φάσματος και αστεροειδές διάγραμμα. Διαθέτει θύρα USB για σύνδεση με υπολογιστή και επεξεργασία των δεδομένων ή αναβάθμιση του λογισμικού. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων – λιθίου γρήγορης φόρτισης, η οποία μπορεί να δώσει έως 3 ώρες αυτονομία λειτουργίας.

Πηγή : Digitaltvinfo

Επιμέλεια . ioanis

 

31533e13b7ea6982cbb413f412b24048_XL.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Δέν γνωρίζω πόσο κοστίζει στην Ελλάδα αλλά απ,ότι βλέπω στην Ιρλανδία κοστίζει 149 Ευρώ  σύν 24,95 ευρώ έξοδα μεταφοράς ....περισσότερα ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Στην Τσεχια κοστιζει  3.498 κορόνες (135 ευρώ) βλέπε ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...