Jump to content
tasos.cz

DVR HD 7004+2χ καμερα C153 +2χ καμερα C352.

Αξιολογήστε το θέμα

Recommended Posts

Εχω αγορασει ενα ενσυρματο δικτυο ασφαλειας με καμερες που αποτελειται απο το καταγραφικο  DVR μάρκας HD 7004, δυο κάμερες μάρκας C153 και δυο κάμερες μάρκας C352. Όλα τα παραπάνω μαζί με τα καλώδια σύνδεσης, το τροφοδοτικό και τα έξοδα μεταφοράς μου στοιχίσαν 3239κορονες (περίπου 120ευρω). Στο κουτι υπαρχει επισης και ενα mouse που συνδεεται με το καταγραφικο.

Το όλο σύστημα  σε Φώτο είναι αυτό εδώ:

1xDVR_HD_7004--2xKAMERA_C153--2xKAMERA_C

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καταγραφικου HD7004 DVR είναι αυτα εδώ: 

HD-7004-DVR.jpg

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας C153 είναι εδώ:

kamera-C153.jpg

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας C352 είναι εδώ:

kamera-C352.jpg

Οι οδηγίες σύνδεσης του συστηματος ασφαλειας από το youtube είναι εδώ: 

 

Προχθες ανοιξα το κουτι με το συστημα και εκανα μια προχειρη δοκιμη του ολου συστηματος. Το δοκιμασα και με εσωτερικο δισκο 3,5'' και με εξωτερικο HDD σε usb stick. Είμαι ικανοποιημένος με το καταγραφικό, είναι λειτουργικό, το μενού έχει πολλές γλώσσες και το σύστημα παρέχει αυτό για το οποίο έχει σχεδιαστεί, δηλαδή την ικανοποιητική καταγραφή από όλες τις κάμερες ασφαλείας. 

Μου αρέσει ιδιαίτερα η απεικόνιση των τεσσάρων καμερών ταυτόχρονα σε μια οθόνη όπου βλέπεις την καταγραφή είτε ζωντανή είτε αποθηκευμένη. Επίσης κτυπώντας με το mouse σε ένα από τα 4 παράθυρα μπορείς να βλέπεις την κάθε κάμερα ξεχωριστά. Καλό είναι το σύστημα καταγραφής, χαλάλι στα 120 ευρω που έδωσα για όλο το σύστημα, καταγραφικό + 4καμερες.

Να δω τώρα πόσο θα αντέξει γιατί βλέπω ότι με  τον εσωτερικό 3,5΄' δίσκο το καταγραφικό θερμαίνεται αρκετά παρόλο που βλέπω ότι στον επεξεργαστή ο κατασκευαστής έχει βάλλει  αρκετά μεγάλη ψήκτρα.

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Τό σύστημα αυτό υπάρχει και σε ασύρματη μορφή ; χωρίς καλώδια.

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Μακριά απο ασύρματα συστήματα ειδικά από τα φτηνά γιατί μόνο προβλήματα μπορουν να δημιουργείσουν π χ αν υπαρχουν στους 2,4ghz αλλα συστήματα εκπομπής κοντά του θα έχεις θέμα με παρεμβολές στην εικόνα. Εξάλλου και οι ασυρματες κάμερες χρειάζονται καλώδιο για την τροφοδοσία τους με ρεύμα. Αρα καλώδιο θα τραβηχτεί. 

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Υπέθεσα ότι οι ασύρματες κάμερες λειτουργούν με μπαταρίες και ότι δεν είναι απαραίτητη η καλωδίωση μια καί μεταφέρουν ασύρματα την εικόνα στο καταγραφικό.

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Οι κάμερες λόγο που δουλέυουν 24ωρες δεν ειναι δυνατών να τροφοδοτιθουν από μπαταρία καθώς κάθε μέρα θα χρειαζόταν να αλλαχτεί η μπαταρία τους! Συνήθως συνδέονται η κάθε μια με ένα μικρο τροφοδοτικό (πακ) 12vol. Και γι αυτό τοποθετουνται κάπου που να υπαρχει κοντά μια πρίζα η καποιο ηλεκτρολογικό κουτί. 

 

Τασο τελικά τι έκανες με το σύστημα αυτό, το εστισες η όχι ακόμα?

Επεξεργάστηκε από Pd1

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Γεια σας λεβεντες. Λοιπον Δημητρη το συστημα το εστησα δοκιμαστικα, ειναι καλο και μολις θα βρω λιγο χρονο θα το κανω εγκατασταση στο εξοχικο μου. Μονο με προβληματιζει πως να καμουφλαρω την εξωτερικη καμερα που καταγραφει πριν την εισοδο της εξωπορτας μην βρεθει κανενας " μαμακας"  και με καταγγειλει οτι καταγραφω την κινηση στον δρομο σαν παραβιαση προσωπικων στοιχειων

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 
Παρακαλώ Σχολιάστε Εποικοδομητικά

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • Δημιουργία νέου...