Jump to content

Το TivuSat αναπτύσσεται με πυραυλικό ρυθμό. Έχει 4 εκατομμύρια ενεργές κάρτες

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Το TivuSat αναπτύσσεται με πυραυλικό ρυθμό. Έχει 4 εκατομμύρια ενεργές κάρτες

4174_0.jpg

Η δωρεάν ιταλική δορυφορική πλατφόρμα TivuSat καταγράφει περαιτέρω επιτυχίες. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται από κατά 40% περισσότερους ανθρώπους από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Πρόσφατα, ο πάροχος υπερέβη το όριο των 4 εκατομμυρίων ενεργών καρτών και των 6 εκατομμυρίων θεατών της παρεχομένης υπηρεσίας.

Τον Δεκέμβριο του 2020 η τηλεοπτική προβολή αυξήθηκε κατά 11,3% σε ετήσια βάση. Για το TivuSat η προβολή αυξήθηκε κατά 27 λεπτά την ημέρα.

Το TivuSat προσφέρει στους θεατές του από το δορυφορικό σύστημα Eutelsat Hot Bird (13 ° E) 180 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκ των οποίων 57 σε ανάλυση HD και 7 σε 4K. Τον Δεκέμβριο του 2020, τα κανάλια Nove, DMAX, Real Time, Cielo, TV8 και TV2000 ολοκλήρωσαν τη μετάβαση τους σε HD.

Τα κανάλια K2, Frisbee, La7d, Iris, La5, Mediaset Extra, Mediaset Italia 2, TGCOM24, 20 Mediaset, Top Crime, Focus, Cine34, Boing, Cartoonito άλλαξαν από MPEG-2 σε MPEG-4 / SD. Kαινοτομία είναι η πρόσφατη κυκλοφορία όλων των τοπικών εκδόσεων του Rai από την δορυφορική τροχιακή θέση 13 ° E.

Φέτος τα 3 κύρια κανάλια της Mediaset θα λήξουν σε MPEG-2 / SD και θα μεταδοθούν μόνο σε MPEG-4 / HD. Το πρώτο κανάλι της ομάδας που θα απενεργοποιήσει την έκδοση SD θα είναι το Rete 4 τον Ιούνιο, μετά το Italia 1 τον Οκτώβριο και το Canale 5 θα ολοκληρώσει την μετάβαση τον Δεκέμβριο.

Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...