Jump to content

Το κανάλι παιχνιδιών ESR HD στη θέση 13E από τον Φεβρουάριο

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Το κανάλι παιχνιδιών ESR HD στη θέση 13E από τον Φεβρουάριο

Η εταιρία ESRevolution, Inc. πρόκειται να ξεκινήσει το κανάλι βιντεοπαιχνιδιών ESR στην Ευρώπη. Το κανάλι  θα μεταδοθεί μέσω του δορυφορικού συστήματος Eutelsat Hot Bird στις 13 ° Ε  από τον Φεβρουάριο. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τη διανομή του προγράμματος μέσω της αναφερόμενης θέσης.

Μια αποκλειστική συμφωνία με την ESR θα εξασφαλίσει τη διανομή του κορυφαίου αμερικανικού καναλιού βιντεοπαιχνιδιών στην Ευρώπη. Από τον Φεβρουάριο του 2021 το ESR θα μεταδίδεται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV) μέσω του δορυφορικού συστήματος Eutelsat Hot Bird προσεγγίζοντας περισσότερα από 135 εκατομμύρια τηλεοπτικά νοικοκυριά.

194.jpg
ESR - ένα νέο κανάλι που εστιάζει στα ηλεκτρονικά αθλήματα (esports) (φωτογραφία: ESRevolution)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το κανάλι ESR στο δορυφορικό σύστημα Eutelsat Hot Bird. Η πρωτοποριακή μορφή του προσελκύει μια νέα γενιά νεότερων θεατών και δείχνει ότι η γραμμική δορυφορική διανομή είναι ελκυστική για αυτά τα νέα είδη καναλιών καθώς επεκτείνει και διαφοροποιεί τη διανομή τους » σχολίασε την συμφωνία ο Philippe Oliva, Διευθύνων Σύμβουλος της Eutelsat.

Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...