Jump to content

Στη ροή βίντεο της Vodafone TV η Discovery


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

 Στη ροή βίντεο της Vodafone TV η Discovery

13/01/2021

discovery.thumb.jpg.e30aed87b75be503db08be2ac3fa0363.jpg

Η σημαντική συμφωνία ανάμεσα στην Discovery και τη Vodafone, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εμπλουτίζει τη συνδρομητική πλατφόρμα συνεχούς ροής της Vodafone σε συνολικά 12 χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Οι χρήστες της υπηρεσίας συνεχούς βίντεο της Vodafone στην Ελλάδα θα έχουν πλέον διαθέσιμα τα προγράμματα του Discovery, επιλεγμένο περιεχόμενο από τα ντοκιμαντέρ του BBC αλλά και περιεχόμενο του Eurosport.

Η συμφωνία ισχύει για τις πλατφόρμες της Vodafone σε Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία (για αυτές τις δύο χώρες ισχύει μόνο για τα κινητά), Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Τσεχία, Ουγγαρία, Ιρλανδία και Ισλανδία. Τα τηλεοπτικά προγράμματα της Discovery θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα στους πελάτες της Vodafone μέσω τηλεόρασης για τις χώρες Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Τσεχία, Ουγγαρία, Ιρλανδία και Ισλανδία.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...