Jump to content

Η streaming υπηρεσία Discovery+ έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Vodafone


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η streaming υπηρεσία Discovery+ έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Vodafone

83ccdc72abe5e11cbcd7680334e5209c_XL.thumb.jpg.7a2f774f464a0ca3c367e69b01f5ab8c.jpg

Η αμερικανική εταιρία Discovery υπέγραψε μία πολυετή συμφωνία με τη Vodafone για τη διάθεση της streaming υπηρεσίας Discovery+ σε όλη την Ευρώπη.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 12 αγορές, στις οποίες το περιεχόμενο του Discovery θα διατίθεται στους πελάτες της Vodafone. Οι χώρες που περιλαμβάνει η συμφωνία, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, είναι:

Ηνωμένο Βασίλειο

Γερμανία

Τουρκία

Ιταλία

Ισπανία

Ρουμανία

Πορτογαλία

Ελλάδα

Τσεχία

Ουγγαρία

Ιρλανδία

Ισλανδία

Οι πελάτες των παραπάνω χωρών θα έχουν επίσης πρόσβαση και στο Discovery+, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία. Το Discovery+ κυκλοφορεί ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Sky, χάρη σε μια συμφωνία που υπεγράφη πέρυσι. Όσον αφορά εκτός Ευρώπης, το Discovery+ είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021.

Η συνεργασία με τη Vodafone θα δώσει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Discovery σε περίπου 100 εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την κυκλοφορία να γίνεται εντός των επόμενων δύο χρόνων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery, David Zaslav, δήλωσε: Οι τεράστιες σχέσεις που έχει αναπτύξει η Vodafone με τους καταναλωτές θα προσφέρουν στο Discovery+ μία ισχυρή εκκίνηση, καθώς μαζί φέρνουμε τον απόλυτο προορισμό για την πραγματική ψυχαγωγία στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη. Η υβριδική μας συμφωνία με τη Vodafone προάγει την ευρύτερη στρατηγική μας για την επέκταση και τη διανομή του δημοφιλούς περιεχόμενού μας στους καταναλωτές σε περισσότερες πλατφόρμες και συσκευές.

insomnia.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...