Jump to content

DREAMBOX TWO ULTRA HD

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

DREAMBOX TWO ULTRA HD

a1fa1c0d52a9fe0f9939b09bca1f4ec5_XL.thumb.jpg.5715febc1c04b176eb094443ec546002.jpg

Ο νέος δέκτης της Dream Property κυκλοφορεί πλέον στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Tronix! Πρόκειται για τον Dreambox Two Ultra HD, έναν Enigma2 4K δορυφορικό δέκτη με τεράστια υπολογιστική ισχύ που μπορεί να λειτουργήσει και με λογισμικό Android ή CoreELEC, τα οποία τρέχουν μέσω SD κάρτας κατά την εκκίνηση του δέκτη. Διαθέτει chipset Amlogic S922X με διπλό turbo επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARMv7 που περιλαμβάνει συνολικά 6 πυρήνες, οι οποίοι συγχρονίζουν στα 1.8GHz. Συγκεκριμένα, η μονάδα του επεξεργαστή αποτελείται από έναν τετραπύρηνο Cortex-A73 και έναν διπύρηνο Cortex-A53 που αποδίδουν 53.000 DMIPS, γεγονός που καθιστά τον Dreambox Two Ultra HD ως τον ταχύτερο στον κόσμο δορυφορικό δέκτη. Διαθέτει επίσης GPU Mali-G52, μνήμη RAM 2GB DDR4 και μνήμη FLASH 16GB. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD (3840x2160p) και αποκωδικοποίηση H.265/HEVC, παρέχοντας εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας σε μορφή HDR10 και HLG.

Είναι επίσης ένας άριστος media player που μπορεί να αναπαράγει κάθε μορφής αρχεία video και ήχου. Έχει εγκατεστημένο στη μητρική πλακέτα του διπλό DVB-S2X tuner, το οποίο έχει κατασκευαστεί από την αμερικάνικη εταιρία Silicon Labs (SiLabs). Το tuner αυτό έχει ενσωματωμένο αποδιαμορφωτή Si2166D, κάνοντας εφικτή τη λήψη τηλεοπτικών καναλιών που μεταδίδονται μέσω multistream δορυφορικών σημάτων. Είναι πλήρως συμβατός με τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS και Unicable, ενώ υποστηρίζει άριστα τη λειτουργία τυφλής ανίχνευσης (Blind Scan). Εξοπλίζεται με θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, υποδοχή SD Card, υποδοχή Common Interface, USB 3.0, USB 2.0, HDMI 2.0, S/PDIF και Gigabit Ethernet, ενώ έχει ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz τεχνολογίας 2x2 MIMO για ασύρματη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο, αλλά και μονάδα Bluetooth 5.0. Υποστηρίζει λειτουργίες Web Browser, HbbTV, HDMI CEC, IPTV streaming και Kodi. Επιπλέον, ο δέκτης συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Bluetooth, το οποίο μπορεί να τον ελέγχει χωρίς απευθείας στόχευση, ή ακόμα και αν είναι τοποθετημένος μέσα σε ντουλάπι.

TRONIX, τηλ.: 23170-03685.digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...