Jump to content

Recommended Posts

Δημοσίευσε

Ενημερώνω ότι για τα Δωδεκάνησα χρειάζεται πιάτο μεγαλύτερο απο 2,40 αφού σε τεστ σήμερα ήρθαν γύρω στα 140 κανάλια αλλά το σήμα γύρω στο 50 - 55 %. Κάτοπτρο FAMAVAL. Βέβαια ανάμεσα σε αυτά που ήρθαν ήταν και μερικά αθλητικά που προφανώς μεταφέρθηκαν ή εκπέμπουν πλέον και σε Europe δέσμη (11,856 & 12,090 v 27500 2/3 ).

• Μέλος
Δημοσίευσε
Στής 4/5/2020 καί ώρα 10:07 ΜΜ, Ο HATTERS έγραψε

Επειδή μάλλον θα το κάνω θα ανεβάσω αναφορά έχω δεύτερο πιάτο που κάθεται απο παλιά 2,40 εκτός απο το wave frontier που εχω επανω 6 lnb ( 9,13,16,19,23,39). Στο παλιό σπίτι είχα και ένα 3,70 αλλά έχει πολύ καιρό που το έδωσα λόγω μιας μετακόμισης.

Με τετοιο κατοπτρο πραγματι πρεπει να εισαι αρχοντας οπως λεει και ο φιλος Γιαννης

• Like 1
  • 1 month later...
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Νεότερο σκανάρισμα  του δορυφόρου (με τον εξοπλισμό της υπογραφής μου πάντα)  μου κατέβασε συνολικά 801 TV κανάλια , τα δε 321 εξ αυτών είναι ελεύθερα.

Σημείωση : Το σύνολο των καναλιών είναι όμως περισσότερα αφού ο δέκτης μου (είναι παλιάς κοπής) δεν μπορεί να διαβάσει συχνότητες με συμπίεση HEVC - H265 και επομένως τα κανάλια με αυτή την συμπίεση τα αποθηκεύει ως ραδιόφωνα.

• 10 months later...
Δημοσίευσε

Καλησπέρα κι από μένα στην παρέα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από Θεσσαλονίκη έχει το gibertini op 150s γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω για λήψη του 28.2 και ποιες συχνότητες κατεβάζει.

Ευχαριστώ

• 1 year later...
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Μετά απο πληροφορία στις 28,2Ε ξεκίνησαν κάποια κανάλια στη συχνότητα 11607H που είναι στην ευρωπαϊκή δέσμη του 2G. Αυτήν την συχνότητα με το 60αρι κάτοπτρο την βγάζω εδώ στην Τσεχία με Q=87%, L=65%. Η συχνότητα βγάζει 12 κανάλια τα: ITV, ITV3, ITV2, ITV4, ITV+1, Channel4, Film4, More 4, E4, Channel 4+1, E4+1, Channel 5. Τα κανάλια είναι κλειδωμένα, η εικόνα είναι μαύρη, ακούω μόνο τον ήχο.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...