Jump to content

Τέλος FTA  τα κανάλια 4ever music HD, EU Music HD και NIKI Kids HD

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Τέλος FTA  τα κανάλια 4ever music HD, EU Music HD και NIKI Kids HD

38968c5b5b076eb110cfb59ea1947b05.jpg

Η Vianet  τερμάτισε την δωρεάν μετάδοση (FTA) των  μουσικών καναλιών 4ever Music HD και EU Music HD και των παιδικών καναλιών NIKI Junior HD και NIKI Kids HD στον δορυφόρο Eutelsat 9B (9 ° E).

Και τα 4 κανάλια  μεταδιδότανε ελεύθερα για αρκετούς μήνες στην  χωρητικότητα του δορυφόρου Eutelsat 9B στη δέσμη Βόρειας Ευρώπης + Βαλτικής και Ουκρανίας. Η λήψη στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία ήταν δυνατή. Ωστόσο, οι συνθήκες λήψης ήταν διαφορετικές ανάλογα με τη θέση της λήψης.

Τα παιδικά κανάλια  μεταδίδονται μέσω του ίδιου δορυφόρου και δορυφορικής δέσμης στην χωρητικότητα  της ουκρανικής συνδρομητικής τηλεόρασης Xtra TV. Τα  προαναφερθέντα μουσικά κανάλια  δεν εκπέμπουν επί του παρόντος μέσω δορυφόρου.

Τα μουσικά και τα παιδικά κανάλια του παρόχου  προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Επομένως, η κωδικοποίηση ή ο τερματισμός του ελεύθερου σήματος ήταν θέμα χρόνου.

Η οικογένεια των θεματικών καναλιών του παρόχου πιθανώς να επεκταθεί με ένα νέο κανάλι το 4ever Theater, το οποίο θα επικεντρώνεται στους θαυμαστές του θεάτρου και των μιούζικαλ.

προηγούμενες τεχνικές παράμετροι 4ever music HD, EU Music HD, NIKI Kids HD, NIKI Junior HD (  (η μετάδοση τερματίστηκε εδώ!):

Eutelsat 9B (9°E), freq. 12,226 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA

Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...