Jump to content

H πλατφόρμα Bulsatcom με πακέτο Globus

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

H πλατφόρμα Bulsatcom με πακέτο Globus

-2832555882.png

Η Bulsatcom ο παλαιότερος πάροχος DTH στη Βουλγαρία, άρχισε να προσφέρει ένα νέο πακέτο προγραμμάτων με το όνομα GLOBUS. Περιλαμβάνει σταθμούς Love Nature HD, Love Nature 4K, Travelxp HD, The World και History 2


Τα προγράμματα της πλατφόρμας Bulsatcom μεταδίδονται από τον δορυφόρο Hellas Sat 3 (39 ° E). Η μετάδοση κρυπτογραφείται από τα συστήματα πρόσβασης υπό όρους BulCrypt και Nagra MA.


Η νέα προσφορά του παρόχου επικεντρώνεται σε εκπαιδευτικές και ντοκιμαντέρ ταινίες, καθώς και σε προγράμματα που μιλούν περισσότερα για τον πλανήτη μας, τη φύση, τα ταξίδια και τη σύγχρονη ιστορία.


Μέχρι την 1η Νοεμβρίου το πακέτο θα παρέχεται δωρεάν, μετά οι πελάτες της Bulsatcom μπορούν να το παραγγείλουν με 2 λέβα ανά μήνα.


Το νέο περιεχόμενο και κανάλια υψηλής ευκρίνειας θα είναι διαθέσιμα σε δέκτες ή / και μοντούλες που μπορούν να εισαχθούν στην τηλεόραση. Εδώ και αρκετές εβδομάδες η εταιρεία παροχής υπηρεσιών Bulsatcom προσφέρει νέους δέκτες και λειτουργικές μοντούλες στο δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, αντικαθιστώντας ασύμβατους δέκτες με κόστος 9 λέβα και μοντούλες με κόστος 19.90 BGN (λέβα).


πηγή: satkurier.pl + satinfobox.com, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...