Jump to content

Ο πάροχος της πλατφόρμας Kabelio άνοιξε δεύτερο αναμεταδότη

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Ο πάροχος της πλατφόρμας Kabelio άνοιξε δεύτερο αναμεταδότη


Ο πάροχος  της νέας δορυφορικής πλατφόρμας Kabelio έχει ενεργοποιήσει  δεύτερο αναμεταδότη στο δορυφορικό σύστημα Eutelsat Hot Bird στη θέση 13 ° E για να επεκτείνει τις υπηρεσίες του. Στη νέα χωρητικότητα εμφανίστηκαν ελβετικά δημόσια καναλια SRG SSR  .


Το νέο multiplex του Kabelio  μεταδίδεται στην  συχνότητα 10,885 GHz με οριζόντια πόλωση. Το multiplex έχει ασυνήθιστες παραμέτρους - ρυθμός συμβόλων 27000 ksymb / s, διόρθωση σφάλματος FEC 2/3, πρότυπο DVB-S2 και διαμόρφωση QPSK.


Στο νέο πακέτο μεταδίδονται όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα SRG SSR - δηλαδή γερμανόφωνοι σταθμοί SRF 1 HD, SFR zwei HD και SFR info HD, τα ιταλόφωνα κανάλια RSI La 1 HD και RSI La 2 HD και στα γαλλικά τα καναλια RTS Un HD και RTS Deux HD. Όλα τα καναλια  κρυπτογραφούνται στο συστημα PanAccess. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης ο πάροχος για όλα τα άλλα καναλια που προσφέρει. Παραδόξως  η νέα δορυφορική πλατφόρμα Kabelio  δεν χρησιμοποίησε το simulcrypt με το SRG SSR και μεταδίδει τα προγράμματα  του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στις 13 ° E στην δικη της χωρητικοτητα.


142.jpg
Μοντούλα Kabelio (φωτογραφία: Kabelio)


Kabelio είναι πλατφόρμα δορυφορικής τηλεόρασης που προορίζεται για ελβετικά νοικοκυριά στα οποια δεν φτανει η καλωδιακή τηλεόραση. Με την υπηρεσία Kabelio  θα αποκτήσουν πρόσβαση όχι μόνο στα περιγραφόμενα δημόσια προγράμματα SRG SSR, αλλά και σε αρκετα γερμανικά ιδιωτικά κανάλια με ελβετικά μπλοκ, τα  γερμανικά δημόσια καναλια ARD και ZDF, το ιταλικό Canale 5, τα βρετανικά καναλια BBC One, BBC Two ή ITV 1 και τα γαλλικά TF1, M6 ή France 2. Όλα τα καναλια στην προσφορά Kabelio παρέχονται σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV).


143.jpg
Προσφερόμενα προγράμματα του  Kabelio


Η υπηρεσία DTH Kabelio ξεκινά επίσημα να λειτουργεί από σήμερα  15.10.2020


τεχνικές παράμετροι - Kabelio AG:
Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,853 GHz, pol. H, SR 27000, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, CA PanAccess


Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...