Jump to content

Η freeSAT αλλάζει απο SD σε HD. Ακολουθεί η Skylink τον Νοέμβριο

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η freeSAT αλλάζει απο SD σε HD. Ακολουθεί η Skylink τον Νοέμβριο

Τους πελάτες στις δορυφορικές πλατφόρμες της Τσεχίας και Σλοβακίας FreeSAT και Skylink περιμένουν ευχάριστα νέα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Και οι δύο υπηρεσίες DTH θα προσφέρουν στους πελάτες τους περισσότερα προγράμματα HD από πριν.

Πρώτοι θα δούνε τις επικείμενες αλλαγές οι  πελάτες της πλατφόρμας FreeSAT στα δορυφορικά συστήματα Thor 5/6/7 (0,8 ° W) και Intelsat 10-02 (1 ° W) αυτόν τον μήνα.Μετά και οι πελάτες της Skylink στον δορυφόρο Astra 3B (23,5 ° E).

"Ετοιμάζουμε αρκετές αλλαγές στο μενού των δορυφορικών προγραμμάτων. Θα παρουσιάσουμε τις αλλαγές για τους πελάτες της πλατφόρμας FreeSAT τον Οκτώβριο και για τους πελάτες της Skylink τον Νοέμβριο " δήλωσε ο Jaromir Glisnik, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου M7 (Canal + Luxembourg) όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον ιστότοπο parabola.cz


skylink-tv-domacnost.jpg
Οικογένεια παρακολουθεί την προσφορά του παρόχου της πλατφόρμας Skylink (φωτογραφία: M7 Group)

Η freeSAT είναι η μόνη πλατφόρμα DTH στη χώρα μας (σσ Τσεχία) που προσφέρει ταυτόχρονα προγράμματα σε κλασική ανάλυση SD και σε καλύτερη τεχνική ποιότητα - σε HD.Αυτό θα ισχύει μόνο έως τις 31.10.2020. Μετά απο αυτήν την ημερομηνία τα κανάλια SD θα απενεργοποιηθούν και οι πελάτες θα λάβουν προγράμματα HD που δεν ήταν μέρος των πακέτων τους. " Έτσι, η ποιότητα θα βελτιωθεί χωρίς να αλλάξει η τιμή " συμπληρώνει ο Jaromir Glisnik.

Πηγή:parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...