Jump to content

VTi 15.0.0 - νέο imag για δέκτες VU +

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

VTi 15.0.0 - νέο imag για δέκτες VU +

_AAbmn_pFYlgBfqbr5zlw1XIJbrdeQQ4HBvZJHY0
 

Η ομάδα ανάπτυξης VTi (Vu + Team image) κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη δέκατη πέμπτη έκδοση του image της για δέκτες Vu +. Το νέο image μπορείτε να κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του project VTi.

Το νέο VTi 15 υποστηρίζει τα τελευταία μοντέλα Vu + - συγκεκριμένα Vu+ Solo2, Vu+ Duo2, Vu+ Solo SE V1/V2, Vu+ Zero, Vu+ Solo 4K, Vu+ Uno 4K, Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Uno 4K SE, Vu+ Zero 4L, Vu+ Duo 4K και Vu+ Duo 4K SE.

Οι δημιουργοί του project δεν δηλώνουν τι συγκεκριμένo νέο υπάρχει στο νέο VTi image. Ωστόσο μια θεμελιώδης καινοτομία είναι η υποστήριξη του δέκτη Vu + Duo 4K SE ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 15 Οκτωβρίου 2020.

Το Image VTi 15 είναι και πάλι πολύγλωσσο - μπορεί να επικοινωνήσει με τον χρήστη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Τουρκικά, Δανικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ουκρανικά, Τσέχικα, Αραβικά, Γαλλικά, Σουηδικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ουγγρικά.

Στο image περιλαμβάνεται η υποστήριξη για διάφορες χρήσιμες λειτουργίες και επεκτάσεις - για παράδειγμα η υποστήριξη chipset FTDI για τον αναγνώστη καρτών για smargo και easymouse2, εκτεταμένες λειτουργίες στη λίστα ταινιών, υποστήριξη για καθυστερημένη αποκωδικοποίηση σε κατάσταση αναμονής (μόνο για δέκτες Solo 4K, Uno 4K, Uno4K SE, Ultimo 4K, Zero 4K, Duo4K SE, Duo 4K).

Το νέο image βρίσκεται στον ιστότοπο VTi. Οι ενημερώσεις του image θα πρέπει να εκτελούνται μόνο από τεχνικά καταρτισμένο χρήστη. Πριν από την αναβάθμιση του image συνιστάται ιδιαίτερα η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπάρχοντος image για πιθανή εύκολη επιστροφή στην αρχική λειτουργική διαμόρφωση.

πηγή: parabola.cz, επιμέλεια: tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...