Jump to content

Η Skylink με δοκιμές προγράμματος σε άλλο αναμεταδότη

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Skylink με δοκιμές προγράμματος σε άλλο αναμεταδότη

skylink-v3.gif

Η εταιρεία Canal + Luxembourg (M7 Group) ο πάροχος της τσεχικής-σλοβακικής πλατφόρμας Skylink, ξεκίνησε τεχνικές δοκιμές για τη διανομή προγραμμάτων και σε άλλο αναμεταδότη στον δορυφόρο Astra 3B στην τροχιακή θέση 23,5Έ.

Είναι ένας από τους αναμεταδότες στον οποίο εμφανίστηκε ένα ενεργό σήμα χωρίς περιεχόμενο προγράμματος στις 24.9.2020.

Στην σειρά ο δεύτερος νέος αναμεταδότης του παρόχου είναι ενεργός στα 12.012 GHz, κάθετη πόλωση. Το multiplex χρησιμοποιεί κοινές παραμέτρους του παρόχου- ρυθμός συμβόλων 29900 ksymb / s, FEC 2/3, το πρότυπο  διαμόρφωση DVB-S2 και 8PSK.

Μέσα στο multiplex, μεταδίδονται 10 θέσεις προγράμματος με την ονομασία "Test 1" έως "Test 10". Η μετάδοση όλων των θέσεων δοκιμής έχει κρυπτογραφηθεί με  τα συστήματα Irdeto (CAID 0624) και Viaccess Orca (CAID 0500, id 05 05 10 10) και προορίζεται προς το παρόν μόνο για τις ανάγκες του παρόχου.

Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz
 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Στις 28.2E ξεκίνησε  FTA το κανάλι LENNON80


Χθες 9.10 ξεκίνησε τη μετάδοση προσωρινός σταθμός LENNON80 μέσω του δορυφόρου Astra 2G (28,2 ° E) στη ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη, πράγμα που σημαίνει ότι η απρόσκοπτη λήψη είναι δυνατή με μικρά κάτοπτρα ακόμη και στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης.

Το τηλεοπτικό κανάλι LENNON80 αντικατέστησε προσωρινά τον αρχικό σταθμό NOW 80s. Η ημέρα για την κυκλοφορία του pop up καναλιού δεν επιλέχθηκε τυχαία - χθες  υπενθυμίζεται συμπληρώθηκαν τα 80 χρόνια απο την ημερομηνία γέννησης του JOHN LENNON κιθαρίστα και ιδρυτή του θρυλικού μουσικού συγκροτήματος Beatles.

 129.jpg
 LENNON80 - στιγμιότυπο από την λήψη του καναλιού


Το κανάλι LENNON80 θα είναι διαθέσιμο έως τις 16 Οκτωβρίου 2020 στην 371η θέση του EPG Sky UK, στην 346η στην Virgin Cable EPG και 83η στην επίγεια τηλεόραση Freeview του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εκπομπή μεταδίδεται χωρίς κρυπτογράφηση (FTA).

Τεχνικές παράμετροι - LENNON80 (NOW 80s):
Astra 2G (28,2°E), freq. 11,081 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

πηγή: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...