Jump to content

TERRA MHD002P & MHD001P


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

TERRA MHD002P & MHD001P

668139e4c73a9b1f18051cdc340f02cf_XL.thumb.jpg.c12d6a2dd61fa85ecf1de6d5308a7abe.jpg

Η εταιρία Daisat Electronics ανακοινώνει τη νέα παραλαβή των επιτυχημένων modulators MHD002P και MHD001P της Terra, οι οποίοι συνοδεύονται στη συσκευασία τους από εξωτερικό τροφοδοτικό ρεύματος. Πρόκειται για δύο HDMI διαμορφωτές υψηλής ποιότητας που καθένας τους λαμβάνει ένα HDMI σήμα και το μετατρέπει σε ένα κανάλι DVB-T της μπάντας των UHF ή VHF στην έξοδο...

Η εταιρία Daisat Electronics ανακοινώνει τη νέα παραλαβή των επιτυχημένων modulators MHD002P και MHD001P της Terra, οι οποίοι συνοδεύονται στη συσκευασία τους από εξωτερικό τροφοδοτικό ρεύματος. Πρόκειται για δύο HDMI διαμορφωτές υψηλής ποιότητας που καθένας τους λαμβάνει ένα HDMI σήμα και το μετατρέπει σε ένα κανάλι DVB-T της μπάντας των UHF ή VHF στην έξοδο, ώστε να μπορεί να διανεμηθεί σε όλες τις τηλεοράσεις, μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Χάρη στην υποστήριξη HDCP που διαθέτει η κάθε η συσκευή, το σήμα που λαμβάνεται μπορεί να προέρχεται από δορυφορικό δέκτη, Blu-ray player, IPTV Box, ή οποιαδήποτε άλλη οπτικοακουστική πηγή. Δίνουν εικόνα με Full HD (1920x1080-30p) ανάλυση και αποτελούν απλές και οικονομικές λύσεις για διανομή τηλεοπτικού σήματος σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, όπως τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Εξοπλισμένοι με υποδοχή RF IN, μπορούν να συνδέονται στην κεραία για να αποδίδουν μικτή έξοδο με τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Ο προγραμματισμός του κάθε διαμορφωτή είναι απλούστατος και πραγματοποιείται με τη χρήση των ενσωματωμένων πλήκτρων και της οθόνης LED της πρόσοψης. Διαθέτουν μεταλλική κατασκευή και είναι τοποθετημένοι μέσα σε πλαστική βάση που ανοίγει με πορτάκι, ενώ έχουν διαστάσεις 166x109x30 χιλιοστών. Σε σύγκριση με τον MHD001P, ο MHD002P παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, καθώς διαθέτει επιπλέον και υποδοχή HDMI OUT με εσωτερικό κύκλωμα loop-through, επιτρέποντας έτσι την απευθείας σύνδεση της οπτικοακουστικής πηγής στην διπλανή τηλεόραση, χωρίς την ανάγκη προσθήκης εξωτερικού HDMI splitter.

DaiSat, τηλ.: 210-6828991.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...