Jump to content

Η ΕΡΤ έκλεισε και θα μεταδώσει το Copa America 2019!

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η ΕΡΤ έκλεισε και θα μεταδώσει το Copa America 2019!

00a9ce1ee1d0d6a8947d4c1402f61456_XL.jpg

Το Copa America 2019 διεξάγεται από 14 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου στη Βραζιλία και η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός εκ των κορυφαίων τουρνουά εθνικών ομάδων. Κάτι που είχε αποκαλύψει από τις 2 Μαρτίου στη στήλη του #MediaLab ο Νίκος Μποζιονέλος!

Το τουρνουά, που τις τελευταίες δύο φορές είχε μεταδώσει ο ΣΚΑΪ, διεξάγεται με 12 ομάδες να είναι χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τεσσάρων και, ως προσκεκλημένες, να μετέχουν το… Κατάρ και η Ιαπωνία.

Θα ακολουθήσει και Copa America 2020, συνδιοργάνωση Κολομβίας και Αργεντινής και κατόπιν θα… πάει στο 2024 (στο Εκουαδόρ) ώστε να εναρμονιστεί με το καλεντάρι της FIFA και να διεξάγεται σταθερά ανά 4ετία.

Στο Copa America 2019 οι οικοδεσπότες έπεσαν στα… μαλακά, καθώς θα βρουν απέναντί τους τις Βολιβία, Βενεζουέλα και Περού που δεν αποτελούν φόβητρο. Στον 2ο όμιλο η Αργεντινή θα κοντραριστεί με την Κολομβία όντας τα δύο φαβορί, με την Παραγουάη και το Κατάρ (παρθενική συμμετοχή) να κλείνουν τον όμιλο.

Τέλος, στον 3ο όμιλο αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ουρουγουάη, Χιλή, Εκουαδόρ και Ιαπωνία (δεύτερη συμμετοχή).

--

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Το Κόπα Αμέρικα στην ΕΡΤ!

Άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την ΕΡΤ οι Έλληνες τηλεθεατές! Το Κόπα Αμέρικα, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων το προσεχές καλοκαίρι, θα μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, καθώς και από το διαδίκτυο και τις υπηρεσίες Υβριδικής Τηλεόρασης!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία από τις 14 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2019, με τη συμμετοχή 12 ομάδων (10 από τη Λατινική Αμερική & 2 «guest*») και περιλαμβάνει τη διεξαγωγή συνολικά 26 αγώνων.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

Αργεντινή
Βραζιλία
Κολομβία
Ουρουγουάη
Παραγουάη
Βενεζουέλα
Εκουαδόρ
Χιλή
Βολιβία
Περού
Ιαπωνία *
Κατάρ *
Οι δώδεκα ομάδες έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες (σύνολο 8) περνάνε στη φάση των knock out αγώνων με στόχο μία θέση στους τελικούς.

Πρωταθλήτρια στην προηγούμενη διοργάνωση (2016), αναδείχθηκε η Χιλή.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε εικόνα Υψηλής Ευκρίνειας.

Πηγή: digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...