Jump to content

Δορυφορικά νέα απο τον τσέχικο δορυφορικό τύπο

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

H Skylink αφήνει τον αναμεταδότη 221

skylink-696x391.png

 

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας ο πάροχος της τσεχο-σλοβακικής δορυφορικής πλατφόρμας Skylink άρχισε να μετακινεί κανάλια που μεταδιδότανε από τον αναμεταδότη 221 του δορυφόρου Astra 3B (23,5 ° E), σε νέες παραμέτρους εκπομπής.

Ο αναμεταδότης 221 έχει συχνότητα 12,110 GHz και ο πάροχος σε ένα μήνα θα σταματήσει να τον χρησιμοποιεί.

"Αφήνουμε αυτόν τον αναμεταδότη στα τέλη Απριλίου", ανέφερε στην parabola.cz ο Jaromir Glisnik μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου M7 ο οποίος διαχειρίζεται την πλατφόρμα Skylink.

Αν χρειαστεί χωρητικότητα, μπορεί να παραγγελθεί ανά πάσα στιγμή. "Μπορούμε να αγοράσουμε τη χωρητικότητα ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουμε τον αναμεταδότη οποιαδήποτε στιγμή. Οι συμβάσεις είναι για 5 ή περισσότερα χρόνια", εξηγεί ο Jaromir Glisnik.

Ο όμιλος M7 ισχυρίζεται ότι διαθέτει αρκετή δορυφορική χωρητικότητα για ανάγκες διανομής των προγραμμάτων. "Επί του παρόντος, διαθέτουμε αρκετή χωρητικότητα και αναμένω ότι τα προγράμματα της Μπενελούξ θα αναβαθμιστούν σταδιακά στην OTT, οπότε η χωρητικότητα θα απελευθερώνετε», πρόσθεσε.

Ο λουξεμβουργιανός φορέας εκμετάλλευσης M7 Group διαθέτει επί του παρόντος 11 ενοικιασμένους αναμεταδότες στο δορυφόρο Astra 3B. Ο 12ος αναμεταδότης λειτουργεί στον δορυφόρο Astra στις 19.2 ° E.

Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...