Jump to content

Venton BL-MBS 3° Monoblock Single LNB


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

s-l1600.thumb.jpg.eede7edc5237931686ff9e874eb0e654.jpg

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το LNB που κατεβάζει δύο δορυφόρους σε απόσταση 3 μοίρες μεταξύ τους  αλλά σε κάτοπτρο 80 - 85 cm εγώ όμως θέλω να το βάλω σε κάτοπτρο 60 cm και να καταβάσω τον  Hot Bird  και τον  Astra που έχουν 6,2 μοίρες διαφορά , τί λέτε θα έχω αποτέλεσμα; μιά και η γωνία λήψης σε 60αρι κάτοπτρο μικραίνει σημαντικά για λήψη δύο δορυφόρων. Περισσότερα για το LNB ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ήδη όπως με ενημέρωσαν το LNB είναι καθ,οδόν άργησε λίγο λόγω της χθεσινής εορτής αλλά μόλις το τοποθετήσω θα σας πώ τα αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

 Το  LNB  ήρθε μπήκε στην θέση του αλλά τα αποτελέσματα όχι τα αναμενόμενα, όπως ανέφερα  και στο πρώτο μου ποστ το LNB είναι κατάλληλο για κάτοπτρα 80...85 cm και για αποστάσεις 3 μοίρες , δεν έχει την ίδια συμπεριφορά όμως σε κάτοπτρα 60 cm όπως είναι το δικό μου οπότε το lnb πήγε στην....άκρη και τώρα χρησιμοποιώ  δύο μονά lnb με αρκετά καλά αποτελέσματα.Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω σε μεγαλύτερο κάτοπτρο.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...