Jump to content

sat3x1

Μέλος
  • Μηνύματα

    22
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    4

Ο χρήστης sat3x1 κέρδισε τον τελευταίο πόντο στης Οκτωβρίου 11 2022

Ο χρήστης sat3x1 είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

Σχετικά με το μέλος sat3x1

Όνομα

  • Όνομα
    Γιάννης

Περιοχή

  • Περιοχή
    Μυτιλήνη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Εγώ πριν από χρόνια είχα πάρει ένα stab usals αλλά μου χάλασε σχετικά γρήγορα. Δεν ξέρω ίσως να το επηρέασε η τοποθεσία που έμενα τότε γιατί την έπιανε πολύ ο αέρας όταν φυσούσε.
  2. Έκανα μηχανική μετάφραση στο αρχείο και το διόρθωσα όσο μπορούσα με τα λίγα αγγλικά που γνωρίζω... Ρύθμιση τζόγου.pdf
  3. sat3x1

    Edision proton s2

    Συμφωνώ! Και εγώ θα προτιμούσα τον Piccollino.
  4. sat3x1

    Edision proton s2

    Πολύ σωστά!
  5. sat3x1

    Edision proton s2

    Τον προηγούμενο μήνα έπεσε στα χέρια μου ένας δέκτης edision proton s2 γνωστού μου για αναβάθμιση για τα κανάλια στις 39 Ε. Του πέρασα την τελευταία αναβάθμιση 1.2.70 και όλα οκ. Έχει τις εφαρμογές Youtube, Weather Forecast, RSS. Με ένα wifi edimega που του σύνδεσα, οι εφαρμογές αυτές λειτουργούσαν κανονικά. Δεν παίρνει web tv λίστα. Το αρχείο αναβάθμισης είναι 4ΜΒ με επέκταση .abs. Το αρχείο backup με τα κανάλια που πήρα, μπορούσα να του κάνω επεξεργασία με έναν παλιό editor που έχω. Παρατήρησα ότι εκτός της επεξεργασίας των ke** (μόνο b*s) από το κατάλληλο μενού του δέκτη με το τηλεχειριστήριο, μπορεί να τα διαβάσει αλλά και να τα αποθηκεύσει σε στικάκι USB. Το αρχείο αποθηκεύεται σε .txt μορφή. (Σε αντίθεση με άλλα ακριβότερα μοντέλα της εταιρίας τα οποία το αποθηκεύουν σε .bin). Έτσι για την επεξεργασία του αρχείου αυτού δεν χρειαζόμαστε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, αλλά γίνεται πολύ εύκολα με το σημειωματάριο των windows. Πολύ οικονομικό δεκτάκι για τις 39 μοίρες.
  6. Στον πολύ διακόπτη (17/8) στο χωριό έχω πάρει παρόμοιο καλώδιο από εξωτερικό με χρωματική σήμανση η οποία είναι πολύ πρακτική γιατί δεν μπερδεύεις τα καλώδια! Το 2013 το αγόρασα στα 3,20 ευρώ το μέτρο! Ευτυχώς η απόσταση Τ90 - πολύ διακόπτη είναι πολύ μικρή. Μέσα στο σπίτι εισέρχονται από σωλήνα PVC αποχέτευσης Φ63!
  7. To T90 το έχω κέντρο 9 Ε ώστε οι θέσεις που με ενδιαφέρουν με ενδιαφέρουν να είναι σχετικά κοντά στο κέντρο για να έχω δυνατότερο σήμα μην ξεχνάμε έχω πολύ διακόπτη Γιατί όπως προανέφερα με κυνηγάνε τα εμπόδια…
  8. Μετά την εκπομπή τον καναλιών της ντίτζεα από τον Ελλάς σατ μαζί με τα κανάλια της ερτ, προσπάθησα να ξανά ρυθμίσω το Τ90 στο χωριό για να διευρύνω το τόξο. Αλλά τσάμπα ο κόπος και ο χρόνος που αφιέρωσα. έβγαζα τούρκ σατ αλλά με τίποτα τις 39 μοίρες! Ο λόγος λίγα ψηλά δέντρα στην νοητή ευθεία δορυφόρου κατόπτρου! Πράγμα το οποίο επιβεβαίωνε και η ανάλογη εφαρμογή που είχα στο κινητό την οποία έπρεπε να είχα συμβουλευτεί πριν πειράξω το Τ90. Τι να πω φαίνεται με κυνηγάνε τα δέντρα!!! Έτσι επανάφερα το Τ90 στην προηγούμενη του θέση και για τις 39 εγκατέστησα ένα 80άρι σε άλλο σημείο του σπιτιού. Επίσης στην πόλη άλλαξα το LNB κινητού πιάτου με ένα ινβέρτο. Το παλιό το είχα αρκετά χρόνια και τώρα τελευταία άρχισε να μου κάνει νερά. Έχανε ο τοπικός ταλαντωτής και κάποιες δυνατές συχνότητες δεν τις λόκαρε. Ήθελα να το αλλάξω λόγω παλαιότητας από πέρυσι αλλά μία το ένα μία το άλλο δεν έβρισκα χρόνο. Τώρα όλα οκ, και τα σήματα απογειώθηκαν ειδικά η 10938 Η, του πακέτου τρίνγκ αν δεν κάνω λάθος, στις 39 μου βγάζει c/n και mer 19db!
  9. sat3x1

    Speedtest

    Έβαλα οπτική ίνα πριν από περίπου ένα μήνα. Με επιδότηση 28,90 το μήνα για δύο χρόνια... Επιτέλους πιάνω την ταχύτητα του πακέτου που πληρώνω. Ελπίζω να παραμείνει όπως έχει και στο μέλλον....
  10. Αναρτήθηκαν στην γνωστή ιστοσελίδα νέα λογισμικά για δέκτες Edision!....
  11. Επιβεβαιώνω τα παραπάνω… Μια συγγενής μου που μένει σε μικρό χωριό χωρίς τηλεοπτική κάλυψη από τότε που εκπέμψαν τα ψηφιακά στο νησί μας, κατέθεσε πέρυσι κάποια δικαιολογητικά στο ΚΕΠ και της εγκατέστησαν cosmote tv (πιάτο, δέκτη cosmote με κάρτα). Τα δύο χρόνια είναι δωρεάν και μετά θα καταβάλει ένα ποσό δεν θυμάμαι πόσα μου είχε πει.
  12. Καλημέρα! Έχω το συγκεκριμένο όργανο για προσωπική χρήση, δεν είμαι επαγγελματίας. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο από άλλα που πέρασαν από τα χέρια μου σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το έχει περιγράψει αναλυτικά ο φίλος Lap. Να προσθέσω την ευκολία με την οποία με την οποία μπορούμε να ενημερώσουμε τις συχνότητες στο όργανο. Σε άλλα όργανα που είχα παλιότερα μου έπαιρνε αρκετή ώρα, κάποιο μάλιστα δεν είχε έντιτορ για τον υπολογιστή και έπρεπε οι όποιες αλλαγές στις συχνότητες να περαστούν από το πληκτρολόγιο του οργάνου! Επίσης μου αρέσει που αποθηκεύει τις μετρήσεις σε στικάκι. Δουλεύει με δύο μπαταρίες 18650 κολλημένες πάνω σε μία μικρή πλακέτα οι οποίες πιστεύω ότι μπορούν να αντικατασταθούν όταν χρειαστεί από κάποιον που "πιάνουν" τα χέρια του. Δεν μου έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και το προσέχω "σαν τα μάτια μου"!!!
  13. sat3x1

    Speedtest

    Speed test στο σταθερό πριν από λίγο vdsl 50, αλλά όπως βλέπετε δεν πιάνω ούτε τα μισά!!! Βέβαια έχει και χειρότερα, πριν μερικούς μήνες συγχρόνιζα 17-18 mbbs. Ευτυχώς υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής στην διεύθυνση μου και όταν ανοίξει ό καιρός θα κάνω αίτηση για οπτική. Αντίθετα το ιντερνέτ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τα πάνε πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ταχύτητες του σταθερού με χαλκό. Η μεγάλη εικόνα είναι από Speed test στο χωριό (mobile internet με κάρτα, sim router με δύο εξωτερικές κεραίες (MIMO) που έκανα αρχές του χρόνου...
×
×
  • Δημιουργία νέου...