Jump to content

H Canon δίνει έμφαση στη λήψη βίντεο με την EOS R5

Αξιολογήστε το θέμα


WebMaster

Recommended Posts

  • Super Συντονιστής
h-canon-dinei-emfasi-sti-lipsi-binteo-me

H νέα DSLR της Canon θέλει να ικανοποιήσει ακόμα και όσους έχουν πιο εκλεπτυσμένες κινηματογραφικές ανησυχίες.

Η Canon EOS R5 επιτρέπει τη λήψη βίντεο σε ποιότητα που μπορεί να φτάνει μέχρι και το 8Κ, με τον αισθητήρα των 34 Megapixel, σε ανάλυση που μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 7680 x 4320 pixels. Εννοείται ότι είναι εφικτό να επιλέξει κανείς και μικρότερες αναλύσεις, αφού το 8Κ δεν μπορεί να αποδοθεί από τις περισσότερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από την άλλη, είναι εύκολο να τραβήξει κανείς περιεχόμενο σε διαμόρφωση 4K με την EOS R5. Οι επιμέρους ρυθμίσεις είναι ποικίλες και επιτρέπουν ακόμα και σε κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στη δημιουργία βίντεο να πειραματιστεί με την τελική ποιότητα.

Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην EOS R5 είναι η επεξεργαστική ισχύς, έτσι ώστε να είναι απρόσκοπτη η διαδικασία της αυτόματης εστίασης, με σύστημα dual pixel autofocus σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες κινηματογράφησης, ενώ το σύστημα μπορεί να αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις αυτόματης εστίασης, ανάλογα με το αντικείμενο φωτογράφισης ή κινηματογράφησης. Σε όλη αυτή τη διαδικασία βοηθά και το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων.

h-canon-dinei-emfasi-sti-lipsi-binteo-me

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμφωνούν ότι η Canon EOS R5 μπορεί να βάλει την εταιρεία σε περίοπτη θέση στη λίστα των επιλογών όσων βλέπουν σοβαρά το θέμα της κινηματογράφησης με ένα ευέλικτο και αξιόπιστο προϊόν, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στον ανταγωνισμό. Το χαρακτηριστικό της Canon EOS R5 που δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν η τελική τιμή της. Όλες οι πηγές συμφωνούν ως προς το ότι η νέα Canon δεν θα είναι ένα προσιτό σε τιμή προϊόν, αλλά εκείνα που προσφέρει θεωρείται ότι θα μπορούν να εκτιμηθούν δεόντως ακόμα και από έναν επαγγελματία. Αναμένονται και περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κάμερας της Canon.

The post H Canon δίνει έμφαση στη λήψη βίντεο με την EOS R5 appeared first on pestaola.

Πηγή Είδησης

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...