Jump to content
doriforiki.forumgreek.com

Super Tv στις 45 ή 46 ανατολικά

Αξιολογήστε το θέμα

Recommended Posts

Κάναμε αναζήτηση σήμερα, τυφλή, στον δορυφορικό μας δέκτη στις 45 και 46 μοίρες ανατολικά (είναι πολύ κοντά οπότε με την ίδια τυφλή αναζήτηση εγγράφονται κανάλια και από τους δύο δορυφόρους). Μεταξύ άλλων πιάσαμε το Super TV. Κάνοντας μια περιήγηση στις ειδικές ιστοσελίδες που έχουν όλα τα κανάλια, δεν βρήκαμε τίποτα. Στηn ιστοσελίδα τού ίδιου τού καναλιού, είδαμε ότι είναι στον δορυφόρο στις 68,5 μοίρες ανατολικά, ενώ στο lyngsat αναφέρεται ότι είναι και στον δορυφόρο στις 83 μοίρες ανατολικά.
Το κανάλι δεν το είδαμε, απλώς το είδαμε σαν ονομασία στον δέκτη μας, την ώρα που έκανε αναζήτηση και κατέγραφε τα κανάλια.
Μια και υπάρχουν διάφορα κανάλια από διάφορες χώρες με το όνομα αυτό, εντός τών επόμενων ημερών θα το δούμε για να πληροφορηθούμε το από ποια χώρα εκπέμπει επίγεια, για να βεβαιωθούμε για την έλλειψη πληροφόρησης στους συγκεκριμένους δορυφόρους, από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 
Παρακαλώ Σχολιάστε Εποικοδομητικά

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • Δημιουργία νέου...