Jump to content

TP-Link EAP225-Outdoor & EAP610-Outdoor

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

TP-Link EAP225-Outdoor & EAP610-Outdoor

safe_image_php.thumb.jpg.be1140a56e2e144fb498f15927a34dea.jpg

Τα EAP225-Outdoor και EAP610-Outdoor είναι δύο νέα Wi-Fi Access Points εξωτερικού χώρου της σειράς Omada της TP-Link, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ομαλή εμπειρία Wi-Fi ακόμη και σε δύσκολα εξωτερικά περιβάλλοντα.

Είναι ιδανικά να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός υπαίθριου δικτύου Wi-Fi, για ένα πάρτι σε εξωτερικό χώρο, για εργασία έξω από το σπίτι και για σύνδεση των υπαίθριων ασύρματων καμερών ή των εξωτερικών ασύρματων ηχείων. Παρέχουν γρήγορο και σταθερό Wi-Fi έξω από το σπίτι και είναι κατάλληλα για όλα τα είδη οικιακών και επαγγελματικών σεναρίων εξωτερικού χώρου.

Διαθέτουν αποκλειστικό ενισχυτή υψηλής ισχύος και 2 ενσωματωμένες επαγγελματικές κεραίες με τελευταίας γενιάς τεχνολογία 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, διασφαλίζοντας ανώτερη απόδοση Wi-Fi και μεγάλης εμβέλειας κάλυψη. Διαθέτουν ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα (EAP225/IP65, EAP610/IP67) που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στο εξωτερικό περιβάλλον. Υποστηρίζουν τόσο το τυπικό 802.3af/at, όσο και το παθητικό PoE, για ταυτόχρονη παροχή ισχύος και δεδομένων μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet (περιλαμβάνουν προσαρμογέα PoE).

Είναι ευέλικτα στην εγκατάσταση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε τοίχο ή ιστό με τα παρεχόμενα kit στερέωσης. Υποστηρίζουν κεντρική διαχείριση ολόκληρου συστήματος Wi-Fi μέσω Cloud και αυτόνομη διαχείριση μέσω της εφαρμογής Omada ή μέσω web interface. Υποστηρίζουν τεχνολογία Omada Mesh για ευέλικτη ασύρματη ανάπτυξη σε εξωτερικούς χώρους και Wi-Fi roaming για αδιάκοπη ροή σήματος.

Διαθέτουν εμβέλεια 300 μέτρων στη ζώνη των 5 GHz και 200 μέτρων στη ζώνη των 2.4 GHz. Σε ότι αφορά τις θεωρητικές τιμές των ταχυτήτων του Wi-Fi, το EAP225-Outdoor υποστηρίζει 867Mbps στα 5 GHz και 300Mbps στα 2.4 GHz, ενώ το EAP610-Outdoor 1201Mbps στα 5 GHz και 574Mbps στα 2.4 GHz.

TP-LINK, Enterprise Hellas, τηλ.: 210-8022468.

Αναδημοσίευση από : digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...