Jump to content

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Συνεχίζει εδώ και πολύ καιρό ο ράδιο Αργοσαρωνικός 106.4 από την Δαρδίτσα με την πάρα πολύ χαμηλή ισχύ,λογικά κάποια στιγμή θα επανέλθει με την δυνατή ισχύ,δεν τον ακούω πλέον στην περιοχή μου καθόλου,γιατί είναι ο 106.5 από Υμηττό.

Επεξεργάστηκε από Michaeldx
  • Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαία μηνύματα σε αυτό το θέμα

Στατιστικά ανα ημέρα

Κορυφαία μηνύματα σε αυτό το θέμα

Πρόσφατες Αναρτημένες εικόνες

• Μέλος

Off όλοι οι πειρατικοί σταθμοί από Υμηττό,και κάποιοι νόμιμοι,μόνο ο Λύρα fm 91.4 εκπέμπει από τους παράνομους.Και βγάζω τον ράδιο Αργοσαρωνικό 106.4 με μέτριο σήμα με κλειστό τον 106.5.Update επανήλθαν όλοι.

• Μέλος

Χωρίς rds ο blackman 103.3,από Υμηττό.Update,επανήλθε το rds.

• Μέλος

Τροποσφαιρική διάδοση από Κρήτη,αυτή την στιγμή τα γνωστά,βγάζω Zarpa 89.6 με μέτριο σήμα ράδιο Φάρος 91.8 με λίγα χιόνια,και 93.8 Κρητικόραμα με μέτριο σήμα.Μετά μπορεί να βγάλω και άλλα.Λήψεις με το κινητό.

• Μέλος

Ο blackman 103.3,παίζει με πολύ χαμηλή ισχύ.Update επανήλθε.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Άσμα FM» από τον Γιάννη Κουρτάκη

image.thumb.png.80ea7d111611c79d413c12c34f5c5d2a.png

Τίτλο που παραπέμπει (μάλλον) σε ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο κατοχύρωσε ο ιδιοκτήτης των Παραπολιτικών 90.1.

Κινητικότητα από τον Γιάννη Κουρτάκη στον χώρο του ραδιοφώνου, τις τελευταίες εβδομάδες.

Στις 21 Αυγούστου ο εκδότης των Παραπολιτικών και ιδιοκτήτης του ομότιτλου ραδιοσταθμού στους 90.1, έκανε αίτηση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για να κατοχυρώσει τον τίτλο «Άσμα FM», η οποία έγινε δεκτή σήμερα. Πρόκειται για ένα όνομα που παραπέμπει σε ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο, λίγότερο προς «έντεχνο» και περισσότερο προς το λαϊκό.

Μένει να δούμε, πλέον, αν ο Γιάννης Κουρτάκης χρησιμοποιήσει άμεσα τον τίτλο του «Άσμα FM», ή τον κρατήσει για μελλοντική χρήση. Να τολμήσουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη; Θα τον δούμε (ακούσουμε δηλαδή) σύντομα στα αθηναϊκά FM. 

Πηγή https://www.e-tetradio.gr/Article/41709/asma-fm-apo-ton-giannh-koyrtakh

• Μέλος
Δημοσίευσε
5 λεπτά πριν, Ο Michaeldx έγραψε

Άσμα FM» από τον Γιάννη Κουρτάκη

image.thumb.png.80ea7d111611c79d413c12c34f5c5d2a.png

Τίτλο που παραπέμπει (μάλλον) σε ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο κατοχύρωσε ο ιδιοκτήτης των Παραπολιτικών 90.1.

Κινητικότητα από τον Γιάννη Κουρτάκη στον χώρο του ραδιοφώνου, τις τελευταίες εβδομάδες.

Στις 21 Αυγούστου ο εκδότης των Παραπολιτικών και ιδιοκτήτης του ομότιτλου ραδιοσταθμού στους 90.1, έκανε αίτηση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για να κατοχυρώσει τον τίτλο «Άσμα FM», η οποία έγινε δεκτή σήμερα. Πρόκειται για ένα όνομα που παραπέμπει σε ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο, λίγότερο προς «έντεχνο» και περισσότερο προς το λαϊκό.

Μένει να δούμε, πλέον, αν ο Γιάννης Κουρτάκης χρησιμοποιήσει άμεσα τον τίτλο του «Άσμα FM», ή τον κρατήσει για μελλοντική χρήση. Να τολμήσουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη; Θα τον δούμε (ακούσουμε δηλαδή) σύντομα στα αθηναϊκά FM. 

Πηγή https://www.e-tetradio.gr/Article/41709/asma-fm-apo-ton-giannh-koyrtakh

Αρκετούς σταθμούς έχουμε στην Αττική φτάνει ποιά,να εκπέμπουνε και οι ερασιτέχνες στις κενές συχνότητες και να κάνουμε κανά dx στις κενές συχνότητες,μάλλον ιντερνετικά θα ανοίξει μόνο.

• Like 1
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε
12 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε

Αρκετούς σταθμούς έχουμε στην Αττική φτάνει ποιά,να εκπέμπουνε και οι ερασιτέχνες στις κενές συχνότητες και να κάνουμε κανά dx στις κενές συχνότητες,μάλλον ιντερνετικά θα ανοίξει μόνο.

Διαβάζω από άλλο forum ότι μαλλον θα αγοράσει τον styl-fm 96 που αδειοδοτήθηκε πρόσφατα. 

• Like 1
Δημοσίευσε

Καλώς σας βρήκα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Πλέον μετά από πάρα πολλά χρόνια επανήλθε στην παλιά του καλή ισχύ, έγινε στερεοφωνικό με καλό ήχο και RDS ο Πειρατικός 99.5 αλλά δυστυχώς οι παρεμβολές με την ΕΡΑ 2 Δεύτερο Πρόγραμμα 99.4 παραμένουν αδιάλειπτα και μόνιμα. Στο ραδιόφωνο μου βλέπω ότι ανάβει κάποιες φορές το φωτάκι του RDS αλλά δυστυχώς το RDS του είναι πολύ αναίσθητο και πολύ προβληματικό (μου έβγαλε ένα 99 κολλημένο και μια περίεργη μια λέξη με ορθογραφικά μάλλον... από κάποιον μπερδεμένο αναγραμματισμό), αλλά το PI είναι το γνωστό και εργοστασιακό... 0000!! 

• Like 3
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Καλώς ήρθες! 

• Μέλος
Δημοσίευσε

Καλώς ήρθες στην παρέα μας,Ευαγγελία,να περνάς καλά.

• Μέλος
2 ωρες πριν , Ο η τράτα μας ή κουρελού... έγραψε

Καλώς σας βρήκα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Πλέον μετά από πάρα πολλά χρόνια επανήλθε στην παλιά του καλή ισχύ, έγινε στερεοφωνικό με καλό ήχο και RDS ο Πειρατικός 99.5 αλλά δυστυχώς οι παρεμβολές με την ΕΡΑ 2 Δεύτερο Πρόγραμμα 99.4 παραμένουν αδιάλειπτα και μόνιμα. Στο ραδιόφωνο μου βλέπω ότι ανάβει κάποιες φορές το φωτάκι του RDS αλλά δυστυχώς το RDS του είναι πολύ αναίσθητο και πολύ προβληματικό (μου έβγαλε ένα 99 κολλημένο και μια περίεργη μια λέξη με ορθογραφικά μάλλον... από κάποιον μπερδεμένο αναγραμματισμό), αλλά το PI είναι το γνωστό και εργοστασιακό... 0000!! 

Σε εμένα δεν βγάζει καθόλου rds ο 99.5 Πειρατικός από Υμηττό,ούτε στο κινητό μου,ούτε στο sdr sharp.Αυτή την στιγμή ερασιτέχνης με ξένη μουσική στους 107.5,με σήμα καμπάνα σε κάποια σημεία,οι λήψεις με το κινητό.

Δημοσίευσε

Σε εμένα που μένω στο Πάτημα Χαλανδρίου τα πίο δυνατά σήματα που λαμβάνω είναι 

1 - Ταυτίσου 101,3 79dB

2 - Music 89,2 74dB

3 - Ρυθμός 94,9 74dB

4 - Μέντα 88 70dB

5 - ΕΡΑ 1 Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 68dB

6 - Mad 106,2 64dB

7 - Εν Λευκώ 87,7 64dB

8 - Πειρατικός 99,5 62dB

9 - ΕΡΑ Zeppelin 106,7 61dB

10 - Λάμψη 92,3 61dB

• Like 2
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

O 99,5 από αρχή σε μένα εδώ δυτική Αττική ερχόταν αρκετά καλά, stereo και χωρείς rds πάντα.

• Like 1
  • Super Συντονιστής

Πάντως απο τους 107,2 και πάνω, γινετε πάρτυ. Ανοίγουν κλείνουν αλλάζουν ονόματα, αλλάζουν συχνότητες, αλλάζουν ρεπερτόριο όλοι και δεν συμμαζεύεται. :classic_blink:

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Σύμφαση κάνει ο 106.5 από Υμηττό στους 107.5,όχι πάρα πολύ,όπως και στους 106.8 που έχω πει στο παρελθόν στο forum εδώ.Δεν θα ξανακούσουμε τον ράδιο Μύθο 107.4 ποτέ ή αν ανοίξει έτσι ξαφνικά.Επίσης σύμφαση κάνει ο kiss 92.9 στους 91.8 χαμηλή,ο Ελληνικός 93.2 στους 93.8 δυνατή σύμφαση,και ο best 92.6 στους 93.8.Μεγάλη σύμφαση έχουμε στους 102.7 εδώ και χρόνια από τον love 97.5 και Λάμψη 92.3.Η περιοχή μου έχει πολύ καλή οπτική επαφή τον Υμηττό.

• Like 1
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Ο 108.0 εχει βάλει RDS με όνομα RADIO108 αντίθετα με σποτ που αναφέρει superstar fm, άντε τώρα βγάλε άκρη. Και οπως πάντα με την απαίσια διαμόρφωση. 

• Like 2
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Με rds ο πρώην Ηχόραμα 108.0,και μετακόμισε ο Αρτ fm 90.6 στους 102.7 χωρίς rds.

Screenshot_20240909-105910.jpeg

• Like 2
Δημοσίευσε

Στο Χαλάνδρι στους 102,7 ακούγετε με παράσιτα ο ΑΡΤ, να γυρίσει πίσω στους 90,6.

Δημοσίευσε

Στην παλαιά του συχνότητα (90,6) τον λαμβάνα 40dB, ενώ στο 102,7 με το ζόρι 20dB.

Δημοσίευσε

Ενώ τα πίο χαμηλά σήματα που έχω στο Πάτημα Χαλανδρίου είναι :

1 - Μελωδία 99,2 - 41dB

2 - ΕΡΑ 3 Τρίτο Πρόγραμμα 95,6 - 38dB

3 - Pride 98,6 - 37dB

4 - ΕΡΑ 1 Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 - 33dB

5 - Μινόρε 106,5 - 29dB

6 - ΕΡΑ Κόσμος 93,6 - 24dB

7 - Blackman 103,3 - 22dB

8 - ΕΡΑ 2 Δεύτερο Πρόγραμμα 102,9 - 22dB

9 - ΑΡΤ 102,7 - 20dB

10 - ΕΡΑ Σπόρ 105,0 - 16dB

Δημοσίευσε

Ένας που παίζει παραδοσιακά και λαϊκά ακούγετε από τα ξημερώματα στην πρώην συχνότητα του Α.Ρ.Τ., 90.7 για την ακρίβεια. 49dB τον λαμβάνω στο Πάτημα Χαλανδρίου και σε ένα σημείο δέχεται μικρή παρεμβολή μάλλον από το Cool.

• Like 2
Δημοσίευσε

Όταν σίγησε ένα τραγούδι του Voice 102,5, ο Α.Ρ.Τ. 102,7 ακουγόταν τέλεια.

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Ευαγγελία ευχαριστούμε για το τι πιάνεις στην περιοχή σου.Από Χαλκίδα πιάνεις τον Σοκ 104.8;,Νεα Στύρα 95.4,τον Ανάμνηση 103.5,Extra 93.8 από Κόρινθο,Σκαι Αργολίδας 102.0.Με τι δέκτη κάνεις τις λήψεις;.Λαμβάνω κάποιον με παλιά Ελληνικά καμπάνα σε κάποια σημεία στους 90.7 άγνωστο από που.

• Like 2
Δημοσίευσε
2 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε

Ευαγγελία ευχαριστούμε για το τι πιάνεις στην περιοχή σου.Από Χαλκίδα πιάνεις τον Σοκ 104.8;,Νεα Στύρα 95.4,τον Ανάμνηση 103.5,Extra 93.8 από Κόρινθο,Σκαι Αργολίδας 102.0.Με τι δέκτη κάνεις τις λήψεις;.Λαμβάνω κάποιον με παλιά Ελληνικά καμπάνα σε κάποια σημεία στους 90.7 άγνωστο από που.

Ναι τα πιάνω κανονικά...με κινητό ραδιόφωνο τα κάνω...το 90.7 τελικά είναι το μουσικό ραδιόφωνο από Γεράνεια..

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...