Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 6 Ιανουαρίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Με κολλημένη εικόνα ψηφιακά το RTP κέντρο σήμερα από το πρωί.Update επανήλθε. Επεξεργάστηκε 7 Ιανουαρίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 12 Ιανουαρίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Με κολλημένη εικόνα είναι το ΟΡΤ tv από χθές βράδυ.Update επανήλθε. Επεξεργάστηκε 14 Ιανουαρίου από Michaeldx 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 22 Ιανουαρίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Off η συχνότητα 37 mux 2 της ΕΡΤ από Αετό με την καταιγίδα.Οι υπόλοιπες συχνότητες εκπέμπουν κανονικά.Update επανήλθε. Επεξεργάστηκε 22 Ιανουαρίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 9 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 9 Μαρτίου Χθές γύρισα την κεραία Βορειοδυτικά λίγο στο χωριό και ενισχύθηκε πολύ το σήμα ποιό Δυτικά χανόταν το σήμα,άρα η κεραία είναι στο καλύτερο σημείο και βγάζω και Σμέρνα τις συχνότητες 41 με τα Πελλοπονησιακά κανάλια με Ισχύς 63% και Ποιότητα 24% πολύ οριακά,χωρίς σπασίματα στην εικόνα Αρτ, Λύχνος, Μεσόγειος,Ορτ.Οι υπόλοιπες συχνότητες είναι 25 συχνότητα ΕΡΤ mux1 Ισχύς 100% και Ποιότητα 100%, συχνότητα 35 digea hd Ισχύς 65% και Ποιότητα 45% αλλά δεν χάνεται, συχνότητα 37 ΕΡΤ mux 2 Ισχύς 77% και Ποιότητα 100%,39 συχνότητα digea sd μεγάλα ιδιωτικά Ισχύς 74% και Ποιότητα 82%, συχνότητα 44 άφαντη digea Πελλοπονησιακά κανάλια 0%.Και συχνότητα 48 digea Best tv,Patra tv,Super,Rtp, Lepanto, Ionian με Ισχύς 69% και Ποιότητα 85%.Βγάζω επίσης από Σμέρνα και τις συχνότητες 21,33 και 45 χωρίς σπασίματα αλλά η Σμέρνα δεν έχει σταθερό σήμα στην περιοχή μου,ενώ ο Αετός έχει ποιό σταθερό σήμα.Οι λήψεις έγιναν χωρίς πεδιόμετρο,όπως έχω ξαναπεί με κεραία dat 75 televes την παλιά και ενισχυτή ιστού fracarro 36db. 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 10 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βγάζω την συχνότητα 33 ΕΡΤ mux2 με Ισχύς 71% και Ποιότητα 80%, από Σμέρνα. Επεξεργάστηκε 11 Μαρτίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 11 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τελικά μάλλον έχει διαφορετικό διάγραμμα σήματος η ΕΡΤ από την digea στον Αετό,αν και η digea εκπέμπει με χαμηλή ισχύ εδώ και αρκετό καιρό από τον Αετό είναι 64 QAM στα Πελοποννησιακά κανάλια,ενώ στην Δαρδίτσα είναι με 16 QAM τα Πελοποννησιακά κανάλια. Επεξεργάστηκε 11 Μαρτίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15 Νοεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 15 Νοεμβρίου Πριν 1 μήνα που ήμουνα περίπου Σεπτέμβριος 2025 τέλος του μήνα στο χωριό μου Άνω Βούταινα η digea όπως έχω ξαναπεί έριξε και άλλο την ισχύ και έτσι παίζει με πολύ χαμηλή ισχύ από Αετό και έτσι βγάζω μόνο την συχνότητα 39 Digea sd μεγάλα ιδιωτικά με Ισχύς 66% και Ποιότητα 60% χωρίς σπασίματα στην εικόνα.Από Σμέρνα έχω ίδιο σήμα όπως παλιά δηλαδή βγάζω Ερτ 33 mux 2 με Ένταση 70 % και Ποιότητα 80%,συχνότητα 41 Πελοποννησιακά κανάλια με Ισχύς 67% και Ποιότητα 100%,και συχνότητα 45 Πελοποννησιακά κανάλια με Ισχύς 69% και Ποιότητα 100%.Μερικές διακυμάνσεις στο σήμα έχει η Σμέρνα έχει μέχρι το 60% Ποιότητα πέφτει,και μετά ξανανεβαίνει η ποιότητα εως το 100% και η 33 συχνότητα.Και τέλος Ερτ mux 1 συχνότητα 25 από το τοπικό κέντρο με Ισχύς 100% και Ποιότητα 100%,έχω παρατηρήσει όταν έχει αστραπές κοντινές συνεχόμενες κολλάει η εικόνα λίγο στην συχνότητα 39,ενώ οταν φυσάει πολύ με καταιγίδα δεν κολλάει η συχνότητα 39 με καταιγίδα.Ενώ οι άλλες συχνότητες από Σμέρνα 33,41,45,και από το τοπικό κέντρο 25 Ερτ mux1 δεν παγώνει καθόλου η εικόνα όταν αστράφτει και όταν έχει δυνατό άνεμο με καταιγίδα.Και όταν κάνω κλήση στο κινητό δεν κολλάει καμία συχνότητα.Με τις αστραπές μάλλον είναι παρεμβολή φυσική λόγο χαμηλού σήματος,αν και το καλώδιο είναι σε καλή κατάσταση που έχω δει 17 χρόνια το έχω και ακόμα κρατάει.Η λήψη γίνεται με κεραία Televes 19db dat 75 την παλιά την μεγάλη την πορτοκαλί,με ενισχυτή ιστού όπως έχω αναφέρει Fraccaro 36db,και ψηφιακός δέκτης New Digital T2.Να υπενθυμίσω πως μάλλον σε 1.5 μήνα δεν θα πάμε ποτέ σε T2 γιατί δεν θα έχουμε καθόλου λήψη σε hd κανάλια,σε οριακές λήψεις. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα