Jump to content

Ισχυρό χτύπημα της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας στους IPTV servers στην Ελλάδα και Ευρώπη του δικτύου Xtream Codes

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ισχυρό χτύπημα της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας στους IPTV servers στην Ελλάδα και Ευρώπη του δικτύου Xtream Codes

399f6cc04344a86c5aad091d4d42724a_XL.thumb.jpg.af70bab69ad40e69ea71b2f4ef9f5794.jpg

Ισχυρό χτύπημα από την ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza στην online τηλεοπτική πειρατεία. Πάνω από 100 άτομα της Ειδικής Μονάδας για την Προστασία της Ιδιωτικότητας και της Τεχνολογικής Απάτης έλαβαν μέρος σε μία μεγάλη επιχείρηση που είχε στόχο την μεγαλύτερη underground διεθνή οργάνωση, δημιουργό και κύριο αρχιτέκτονα στην ευρεία παράνομη διανομή συνδρομητικού τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω του Internet, την επονομαζόμενη IPTV.

Η γνωστή πλατφόρμα Xtream Codes κατασχέθηκε και έπεσε "μαύρο" στους περισσότερους από 700 χιλιάδες online χρήστες της, ενώ εντοπίστηκαν και 25 διαχειριστές του δικτύου.

Τα οκτώ ευρωπαϊκά εντάλματα έρευνας κατά της διακρατικής εγκληματικής οργάνωσης που εκδόθηκαν από τον εισαγγελέα της Νάπολης εκτελέστηκαν ταυτόχρονα στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία, με πολυάριθμες έρευνες σε εξέλιξη στην Ιταλία και στο εξωτερικό για την διάλυση των κέντρων του δικτύου και των σχετικών παράνομων προϊόντων.

Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης Black IPTV θα δοθούν στην δημοσιότητα σε συνέντευξη τύπου από τον Εισαγγελέα της Νάπολης στις 10:30 (ώρα Ιταλίας) στην έδρα της Guardia di Finanza στη Ρώμη.
 

repubblica.it

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...