Jump to content

Πρώτη επίδειξη του DVB-I demo στην IBC 2019

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Πρώτη επίδειξη του DVB-I demo στην IBC 2019

ibc2019.jpg

Το πρώτο δείγμα  εκπομπής στο πρότυπο DVB-I θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης IBC 2019. Οι εταιρείες Broadpeak, Expway, Harmonic, ITV, Kineton, Rai και TP Vision έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σε αυτό το έργο, το οποίο θα περιλαμβάνει μερικά OTT) και υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, κατάλογο υπηρεσιών στο DVB-I, low latency DASH streaming και multicast apaptive bit rate streaming. 
 
Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συνδυάσει την τηλεοπτική εκπομπή  και  OTT με στόχο  να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ OTT (over-the-top ) και υβριδικής χρήσης.

Ο Οργανισμός προτύπων στην  Γενεύη αναφέρει ότι οι υπηρεσίες OTT παρέχουν πρόσβαση σε ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος περιεχομένου, επιτρέποντας στους θεατές να αλλάζουν εύκολα τον χρόνο και φέρνουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης σε ένα πολύ μεγαλύτερο φάσμα συσκευών.

Με τις υπηρεσίες DVB-I οι υπηρεσίες OTT θα σηματοδοτούνται και θα διανέμονται με τυποποιημένο τρόπο και οι επιμέρους υπηρεσίες δεν θα απαιτούν συγκεκριμένες εφαρμογές ή ολοκλήρωση.

πηγή: broadbandTVnews, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz
 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...