Μέλος ioanis Posted 7 September Author Μέλος Report Posted 7 September Tασούλη μου ανεβοκατεβαίνω μια στην Θεσσαλονίκη και μια στην Ήπειρο με το Laptop...παραμάσχαλα
Super Συντονιστής Δημητρης Posted 7 September Super Συντονιστής Report Posted 7 September Οταν λες HotSpot με 235 download μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος?
Μέλος ioanis Posted 7 September Author Μέλος Report Posted 7 September Απλά ...πρόκειται για ιντερνετ απο κινητο τηλ.( είχε διαθέσιμα 300 GB) και το έκανα χρήση για λίγο μια και εγώ δεν εχω καν συνδεση δικιά μου και ταλαιπωρούμαι με το δίκτυο του Δήμου Ζηρού.
Super Συντονιστής Δημητρης Posted 7 September Super Συντονιστής Report Posted 7 September 1 ωρα πριν , Ο ioanis έγραψε Απλά ...πρόκειται για ιντερνετ απο κινητο τηλ.( είχε διαθέσιμα 300 GB) και το έκανα χρήση για λίγο μια και εγώ δεν εχω καν συνδεση δικιά μου και ταλαιπωρούμαι με το δίκτυο του Δήμου Ζηρού. Πάρε ένα router 4g και θα είσαι κομπλε
sat3x1 Posted 8 September Report Posted 8 September Στο σταθερό οπτική 300/30 (fritzbox 5590 fiber) Στο χωριό 4G sim router tplink mr 600 v2 (eu) εξωτερική διπλή κεραία με 2Χ 2.5 ή 2χ3 μέτρα καλώδιο (mobile internet με κάρτα). Συνήθως 88 – 93 μερικές φορές και πάνω από 100.
Super Συντονιστής Δημητρης Posted 8 September Super Συντονιστής Report Posted 8 September 4G Test πριν λίγο χωρείς την εξωτερική κεραία με -85db σήμα. Η τρίτη φώτο ειναι μέσα από ftp server της cosmote γι αυτό και έφτασε τα 16,5mb/s
Recommended Posts